Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Vraag & Antwoord

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste updates!


Waarom registreren?

Laten we er maar niet omheen draaien: we willen graag wat meer informatie over jou, als bezoeker van ErfgoedVoordeel.nl. Hier hebben we helemaal niet veel voor nodig. Alleen je naam en mailadres is voor ons voldoende. Je naam gebruiken we om je persoonlijk aan te kunnen spreken. Met je mailadres houden we je met enige regelmaat op de hoogte van onze erfgoedvoordelen. Wil je geen mails meer ontvangen? Geen probleem, je kunt jezelf eenvoudig afmelden.

Eén of twee keer peer jaar ontvang je van ons een e-mail met het verzoek een enquête in te vullen. We vragen hierin niet naar persoonlijke gegevens, maar naar je behoeftes op het gebied van wonen, onderhoud en inrichting. Met de uitkomst van deze enquêtes gaan we op zoek naar nog meer voordelen die je als liefhebber van cultureel erfgoed aan zouden moeten spreken. Goede deal toch?


Ik heb een account aangemaakt, maar ontvang geen email.

Het kan zijn dat onze mail in je reclame- of spamfolder terecht komt. Zo niet, probeer dan het account nogmaals aan te maken.


Ik weet niet meer welke e-mailadres ik heb gebruikt. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice. Dit kan per e-mail op klantenservice@ErfgoedVoordeel.nl of telefonisch via 0313-482 850. De openingstijden van de klantenservice zijn op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en 13.30 tot 16.00 uur.


Hoe kan ik mijn account bij jullie verwijderen?

Natuurlijk kunt je je account altijd opzeggen, hoe jammer wij dat ook vinden. Stuur hiervoor een mail naar klantenservice@ErfgoedVoordeel.nl.


Ik heb bij een winkel/bedrijf niet het voordeel gekregen waar ik recht op had. Wat nu?

Dat is erg vervelend! Wij proberen onze deelnemers altijd zo goed mogelijk te informeren, maar het een keer gebeuren dat iemand bij het bedrijf niet goed geïnformeerd is. Als je een e-mail stuurt aan klantenservice@ErfgoedVoordeel.nl met alle informatie (betreffende bedrijf/aanbieding, etc.) dan lossen wij dit alsnog voor je op.


Waar vind ik jullie Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden vind je hier.


Waar kan ik allemaal mee betalen?

ErfgoedVoordeel is geen webshop. Wij bieden zelf geen producten of diensten aan maar vormen een platform tussen bedrijven en instanties die werkzaam zijn op het gebied van erfgoed en voornamelijk particulieren die wonen in of liefhebber zijn van historisch erfgoed. Indien je gebruik maakt van een aanbieding reken je rechtstreeks af bij de betreffende aanbieder op de wijze die door de aanbieder wordt aangegeven/aangeboden.


Waar kan ik registreren/inloggen?

Je registreert/logt in via het icoon bovenaan het scherm, of klik hier.


Waarom ontvang ik een nieuwsbrief?

Als je je hebt geregistreerd, of aangemeld voor de nieuwsbrief, sturen we je maximaal één keer per week een mail met de meest actuele aanbiedingen. Wil je geen e-mails meer van ons ontvangen, dan kun je jezelf eenvoudig uitschrijven via de uitschrijflink onder aan de mail.


Ik kan niet inloggen. Wat nu?

Dat is vervelend. Helaas kan de techniek ons wel eens in de steek laten. Probeer eerst om je wachtwoord te herstellen. Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je dit hier of op de inlogpagina onder ‘Wachtwoord vergeten?’ herstellen. Als het dan nog niet wil lukken, neem dan even contact op met onze klantenservice.


Waar kan ik een klacht indienen?

Ondanks het feit dat wij ons best doen onze ErfgoedVoordeelhouders zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan het natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent. We betreuren dit natuurlijk wel, maar staan nog altijd klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Hiervoor kun je dan altijd contact opnemen via  klantenservice@ErfgoedVoordeel.nl. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen: 0313-482 850. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en 13.30 tot 16.00 uur.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Je kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

 

 

© 2019 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht