Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten
test

Weg met vocht

Gratis analyse & 10% korting

Bij: Aquapol Holland

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 11-07-2018

Optrekkend vocht is een hardnekkig probleem dat vooral oudere huizen treft. De muren zuigen vocht uit de grond op wat voor grote schade aan de verf, het stucwerk en de constructie in het algemeen zorgt. Aquapol heeft een uniek systeem dat natte muren op natuurlijke wijze droogt. Omdat de meeste zouten en mineralen met het water terugvloeien, is systeem uiterst effectief en wordt zonder hak en breekwerk het optrekkende vocht terug gedrongen. Via ErfgoedVoordeel ontvang je een gratis analyse. Bij aanschaf van een Aquapolsysteem ontvang je ook nog eens 10% korting op de aanschafprijs.

Toon meer
Over Aquapol Holland

Het Aquapolsysteem is een Oostenrijkse uitvinding. Aan de werking ligt een natuurkundig principe ten grondslag: het gedrag van watermoleculen is beïnvloedbaar. Met de Aquapol unit worden de van nature aanwezige frequenties van waterstoftrillingen opgevangen, versterkt en vervolgens weer teruggezonden, waarmee het capillaire proces omgedraaid wordt. De cohesie tussen de stenen en water wordt teniet gedaan en het water, inclusief de schadelijke zouten zakt terug tot het maaiveld of de grondwaterspiegel. Voordat het apparaat (zonder hak- of breekwerk) wordt geïnstalleerd, verricht een deskundige van Aquapol diverse metingen om de exacte oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen en de optimale installatieplek te bepalen. Alle metingen worden uitgevoerd volgens ISO normering (Oostenrijkse Tüv-certificering) en zijn daarmee herhaal- en reproduceerbaar. De meeste gebouwen zijn binnen enkele maanden al merkbaar droger en worden uiterlijk na 3 jaar geheel droog opgeleverd waarna nog eens 25 jaar drooghoudgarantie wordt afgegeven.

Toon meer
Aanbieder: Aquapol Holland
Burg. van Nispen van Sevenaerstraat 21 1251 KE Laren NH 035-5311104

Ook interessant?

 
Een echt ‘thuisgevoel’

Een echt ‘thuisgevoel’

Interieurvraagstuk?
gratis adviesgesprek

Bekijk deze aanbieding
Het Juweel Sparrendaal!

Het Juweel Sparrendaal!

Toegangsbewijs
met € 4,- korting

Bekijk deze aanbieding
Deurbeslag jaren 30 stijl

Deurbeslag jaren 30 stijl

Geen verzendkosten
vanaf € 50,-

Bekijk deze aanbieding
Droomtroon

Droomtroon

Ontwerp Droomtroon
voor € 99,-

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht