Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Salonpoef met Meesterwerk

10% korting op Salonpoef

Bij: Maison Summier

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 07-12-2018

Maison Summier creëert exclusieve meubelstukken vanuit een historisch perspectief, ambachtelijk vervaardigd, maar met een hedendaagse uitstraling. Heb je interesse? Neem dan contact op. Want alles wat zij maken is maatwerk. Vergeet er niet bij te vermelden dat je via ErfgoedVoordeel komt. Je ontvangt dan 10% korting op je bestelling. De Salonpoef is een exclusief, in Nederland, handgemaakt meubelstuk.

Toon meer
Over Maison Summier

Wat is de link tussen Vermeers ‘Melkmeisje’ en kippenvleugels en stinkende kaas? Voor Maison Summier is dit eenvoudig te beantwoorden: alle bevatten details van het werk van meesterschilders. Maison Summier eert deze werken met een nieuwe manier om kunst te ervaren: de Salonpoef. Op het oppervlak van een Salonpoef komen alle details naar voren. De Salonpoef combineert de beste elementen van een hocker en een salontafel: de zachtheid en warmte van de stof en de elegantie van de poten. Je kunt het gebruiken als een salontafel of als (extra) zitplaats. De meubels zijn naar ieders wens aan te passen en worden volledig handgemaakt in ons eigen land.

Toon meer
Aanbieder: Maison Summier
1e Nieuwstraat 24 1211 JR Hilversum 06-466 186 14

Ook interessant?

 
Breng Italië in je tuin

Breng Italië in je tuin

Tot 15% korting
op je bestelling

Bekijk deze aanbieding
Salonpoef met Meesterwerk

Salonpoef met Meesterwerk

10% korting
op Salonpoef

Bekijk deze aanbieding
Art Nouveau Behang

Art Nouveau Behang

DURO behang
€ 10,- korting per rol

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht