Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Van Kamer tot Kamer

€ 5,- korting op boek

Bij: Uitgeverij Waanders & de Kunst

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 31-05-2018

De populaire serie in magazine Herenhuis 'Van Kamer tot Kamer' is nu in boekvorm verkrijgbaar. Auteur Ruud Spruit leidt je (opnieuw) langs zestien verschillende kamers van kelder tot zolder en van eetkamer tot bibliotheek. Bestel het rijk geïllustreerde boek nu met € 5,- korting. Je betaalt dan geen € 24,95, maar € 19,95 inclusief verzendkosten. De korting geldt ook wanneer je het boek in je boekhandel bestelt. Vermeld dan wel het nummer van de voordeelactie: '904-10394’

Toon meer
Over Uitgeverij Waanders & de Kunst

Uitgeverij Waanders & de Kunst is gespecialiseerd in het maken van kunstboeken over beeldende kunst, toegepaste kunst, beeldhouwkunst, fotografie. Dit vertaalt zich in een boekenfonds vol monografieën, catalogi bij tentoonstellingen, overzichtswerken, boeken over oudere en hedendaagse architectuur, fotoboeken met diverse onderwerpen; kortom boeken over cultuur. De uitgeverij is flexibel en levert maatwerk voor iedere klant. Door de persoonlijke aanpak kan de uitgeverij partner zijn voor musea, galeries, kunstenaars, fotografen en architecten. Uitgeverij de Kunst is in 2010 opgericht door Marloes Waanders; zij heeft veel ervaring met het uitgeven van boeken binnen de culturele sector. In 2012 is de bekende uitgeversnaam 'Waanders' toegevoegd en geeft de uitgeverij een breed scala aan boeken uit onder de naam Uitgeverij Waanders & de Kunst.

Toon meer
Aanbieder: Uitgeverij Waanders & de Kunst
Faradaystraat 19 8013 PH Zwolle 038-460 17 63

Ook interessant?

 
test

Weg met vocht

Gratis analyse
& 10% korting

Bekijk deze aanbieding
Slapen onder de oude balken

Slapen onder de oude balken

€ 45,- korting
bij 2 nachten

Bekijk deze aanbieding
Magazine Herenhuis

Magazine Herenhuis

Jaarabonnement
6 nummers € 24,-

Bekijk deze aanbieding
Foto | Otto Kalkhoven

Lampen van Toen

10% korting
op gehele collectie

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht