Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Een echt ‘thuisgevoel’

Interieurvraagstuk? gratis adviesgesprek

Bij: Issabella Interiors

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 30-06-2018

Heb je een interieurvraagstuk? In de maand mei en juni kun je kosteloos en vrijblijvend profiteren van een adviesgesprek met een duur van 2 uur. Dit kan zowel op locatie als in de studio te Bilthoven.

Over Issabella Interiors

Issabella-Interiors heeft ruime ervaring op het gebied van hoogwaardige interieurs. Interieur, passie, vakmanschap en ambacht staan daarbij centraal. Zij geven gedegen advies, begeleiden, leveren en zorgen ook achteraf voor de puntjes op de i. Zij scheppen een sfeer die in harmonie is met je karakter en waar je je prettig bij voelt. Dit kan ingetogen zijn, maar zij zijn ook nooit bang om een statement te maken. Daarnaast verwerken zij graag een vleugje humor in het interieur als een stijlvolle eyecatcher. Ook voor de herstoffering van bestaande meubelen ben je bij Issabella-Interiors van harte welkom. Issabella-Interiors werkt nauw samen met een team van echte vakmensen, waarbij elke specialist op ambachtsniveau werkt. Dat geldt voor stoffeerders, wandbespanners, het gordijnatelier, vloerenspecialisten, behangers, collega-interiordesigners, en de (technisch) tekenaar. De projectmanager zorgt voor de aansturing en begeleiding. De leveranciers die het hoge segment op ambachtelijke wijze internationaal bedienen, zijn een belangrijk onderdeel binnen het netwerk.

Toon meer
Aanbieder: Issabella Interiors
P.C. Staalweg 80 3731 TJ Bilthoven 06-40702234

Ook interessant?

 
Unieke verlichting

Unieke verlichting

15% korting op
lampenkap

Bekijk deze aanbieding
Issabella Academie

Issabella Academie

10% korting op
cursus of privéles

Bekijk deze aanbieding
Kasteelhoeve de Kerckhem

Kasteelhoeve de Kerckhem

10% korting op
culinair arrangement

Bekijk deze aanbieding
Weekend in Villa Aberson

Weekend in Villa Aberson

2 nachten
10% korting

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht