Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Issabella Academie

10% korting op cursus of privéles

Bij: Issabella Interieur Academie

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 30-06-2018

Bij een aanmelding in de maanden mei & juni voor 1 van onze cursussen, privélessen of overig maatwerk, krijg je 10% korting op het totaalbedrag.

Over Issabella Interieur Academie

De Issabella Interieur Academie richt zich op interieurarchitecten, stylisten & vormgevers op elk niveau. Je kunt zowel als starter als gevorderde terecht voor een verdiepende cursus die toegespitst wordt op de praktijk. Tijdens de cursussen maak je uitgebreid kennis met zowel verschillende leveranciers als hun product. Ook wordt er tijdens de cursussen gewerkt met divers voorbeeldmateriaal uit de beroepspraktijk en is een ruime hoeveelheid materialen beschikbaar om te ervaren en te benutten. Tijdens de cursussen kun je je niet alleen laten verrijken door middel van de vele praktijkvoorbeelden en de verdiepende informatie, maar ga je ook zelf aan de slag met verschillende oefeningen. Hiermee krijgt je voldoende handreikingen om ook thuis verder te ontwikkelen. Om echt de ruimte te creëren voor persoonlijke adviezen en intensieve begeleiding en zo de kwaliteit te waarborgen, is er per cursus een maximaal aantal deelnemers gesteld. Dit zorgt er ook voor dat deze cursussen de intimiteit en gezelligheid van het kleinschalige kunnen karakteriseren. De huidige cursussen worden meerdere keren per jaar aangeboden en afgesloten met een certificaatuitreiking. De cursussen en masterclasses kunnen ook op eigen locatie worden uitgevoerd en desgewenst als maatwerk. Ook het nemen van privélessen is bespreekbaar. Mail of bel voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

Toon meer
Aanbieder: Issabella Interieur Academie

Ook interessant?

 
Mobiel Erfgoed Centrum

Mobiel Erfgoed Centrum

Erfgoed dat beweegt!
33% korting

Bekijk deze aanbieding
Art Nouveau in Prinsenhof

Art Nouveau in Prinsenhof

2e bezoeker gratis
+ poster

Bekijk deze aanbieding
Zweeds & Landelijk

Zweeds & Landelijk

15% korting
op woonaccessoires

Bekijk deze aanbieding
Salonpoef met Meesterwerk

Salonpoef met Meesterwerk

10% korting
op Salonpoef

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht