Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Een bouwoffer cadeau

10% korting op de totaalprijs

Bij: Een verborgen geschenk

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 23-08-2018

Het bouwofferpakket bestaat uit een loden munt met aan de voorzijde zes symbolen en aan de achterzijde ruimte voor je gegevens. Vier regels graveerwerk, een loden verwijzer, het certificaat van echtheid met daarop de uitleg van de symbolen én een klein geluksmuntje, zijn bij de prijs inbegrepen. Het pakket kost € 125,-. Indien je een extra graveerregel wilt, is dit mogelijk voor een bedrag van € 5,- per regel (maximaal 3 regels extra). Extra geluksmuntjes zijn te bestellen voor € 4,- per stuk. Bestel je het bouwoffer via ErfgoedVoordeel, dan krijg je een korting van 10% op de totaalprijs. De levertijd zal ongeveer 2 à 3 weken zijn.

Toon meer
Over Een verborgen geschenk

Een bouwoffer: het meest unieke en persoonlijke cadeau dat in Nederland te koop is. Dit loden bouwoffer wordt voor iedereen persoonlijk ambachtelijk gegoten en gegraveerd met de namen die men vermeld wil hebben. De gever schenkt het bouwoffer uit liefde aan de nieuwe bewoners van een huis. Hij of zij wenst de bewoners alle geluk van de wereld. Het bouwoffer is geschikt voor een nieuw te bouwen huis, maar ook voor een bestaand huis. De symbolen, welke aan de voorzijde te zien zijn, zijn zo sterk gekozen, dat een ieder die het bouwoffer ontvangt, er zeer blij mee is. Het is een cadeau met een zeer sterke gevoelswaarde. Het kan de bewoners kracht geven door de wetenschap dat er een bouwoffer nabij is. Een verborgen geschenk dat speciaal voor hen vervaardigd en aan hen geschonken is. Het is een cadeau met eeuwigheidswaarde. Door het bouwoffer te plaatsen wordt het nieuwe huis een thuis en een huis met een verhaal. De namen van de bewoners en belangrijke data worden voor altijd aan het huisadres gekoppeld. Het bouwoffer kan ingemetseld worden bij de bouw van een huis, en bij een bestaande woning kan het begraven worden in de kruipruimte, onder de meterkast of aan de voorzijde van het huis. Als het maar vlakbij de drempel van de voordeur komt te liggen. Het moet voor altijd uit het zicht; het is een verborgen geschenk. De bewoners geven op deze manier een stukje van hun eigen geschiedenis aan de wereld.

Toon meer
Aanbieder: Een verborgen geschenk
Molenweg 5 1906 DE Limmen 06-203 652 20

Ook interessant?

 
Deurbeslag jaren 30 stijl

Deurbeslag jaren 30 stijl

Geen verzendkosten
vanaf € 50,-

Bekijk deze aanbieding
Art Nouveau Behang

Art Nouveau Behang

DURO behang
€ 10,- korting per rol

Bekijk deze aanbieding
Kasteelhoeve de Kerckhem

Kasteelhoeve de Kerckhem

10% korting op
culinair arrangement

Bekijk deze aanbieding
Breng Italië in je tuin

Breng Italië in je tuin

Tot 15% korting
op je bestelling

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht