Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Mobiel Erfgoed Centrum

Erfgoed dat beweegt! 33% korting

Bij: Mobiel Erfgoed Centrum

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 28-08-2018

Ben je liefhebber of bezitter van mobiel erfgoed? Dan is dit boek een 'must-have'! Nu van € 14,95 voor € 9,95! (exclusief verzendkosten à € 3,95). Het neemt je mee in een nostalgische tijdreis van alle fascinerende Mobiel Erfgoedobjecten die Nederland rijk is. Ook legt dit boek stap voor stap uit hoe je het waarde stellend kader voor het Mobiel Erfgoed kunt gebruiken en hoe je je erfgoedstuk kunt registeren in het Nationaal Register Mobiel Erfgoed. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor het bepalen van de cultuurhistorische waarde. Zo kun je, als bezitter van mobiel erfgoed je restauratie- en beheerplannen beter formuleren. Vraag het boek aan via info@mobielerfgoedcentrum.nl en vermeld hierin duidelijk je kortingscode (klik op 'Bekijk de kortingscode!')

Toon meer
Over Mobiel Erfgoed Centrum

Het Mobiel Erfgoed Centrum (MEC) helpt erfgoedeigenaren en organisaties bij het ontwikkelen van duurzame methodes om mobiel erfgoed te restaureren en behouden. Historische schepen, vliegtuigen, auto’s, koetsen en treinen blijven daardoor behouden. Op deze manier blijft de historische geschiedenis van mobiel erfgoed in Nederland zichtbaar aanwezig. Het doel van MEC is om met deze werkwijze uitgroeien tot dé projectpartner bij restauratie- en beheervraagstukken, rondom mobiel erfgoed. Door middel van een digitaal kennisportaal willen zij elke mobiel erfgoedeigenaar, -gebruiker of -dienstverlener voorzien van kennis en informatie die noodzakelijk is voor het gebruiken en behouden van mobiel erfgoed.

Toon meer
Aanbieder: Mobiel Erfgoed Centrum

Ook interessant?

 
Zweeds & Landelijk

Zweeds & Landelijk

15% korting
op woonaccessoires

Bekijk deze aanbieding
Een bouwoffer cadeau

Een bouwoffer cadeau

10% korting op
de totaalprijs

Bekijk deze aanbieding
Art & antiques fair

Art & antiques fair

€ 4,- korting
op entreekaart

Bekijk deze aanbieding
Salonpoef met Meesterwerk

Salonpoef met Meesterwerk

10% korting
op Salonpoef

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht