Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Art Nouveau in Prinsenhof

2e bezoeker gratis + poster

Bij: Museum Prinsenhof Delft

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 26-08-2018

Bezoek met 2 personen de tentoonstelling Art Nouveau | Nieuwe Zakelijkheid | Delft voor de prijs van 1 en ontvang een gratis poster!

Over Museum Prinsenhof Delft

Een 'Delfts wonder’. In de periode 1880 tot 1940 groeit Delft dankzij de bijzondere wisselwerking tussen kunst, kennis en industrie uit tot een van de belangrijkste centra van de kunstnijverheid. Art Nouveau | Nieuwe Zakelijkheid | Delft vertelt dit inspirerende verhaal aan de hand van verschillende objecten, zoals affiches, keramiek en glas-in-lood die in deze periode zijn gemaakt. Wat de tentoonstelling speciaal maakt is dat er voor het eerst in Delft een overzicht gegeven wordt van de kunst(nijverheid) uit één van de belangrijkste periodes in de geschiedenis van de stad, aan de hand van een grote verscheidenheid aan objecten. Meer dan in andere steden onderscheidt de kunstproductie in Delft tussen 1880 en 1940 zich door synergie tussen kunst en industrie. Anders dan in Amsterdam of Den Haag zijn het in Delft niet zozeer individuele kunstenaars maar kunstnijverheidsbedrijven die een belangrijk stempel drukken. Door verschillende soorten objecten te presenteren als schilderijen, affiches, keramiek en glas-in-lood wordt het een visueel zeer afwisselende en aantrekkelijke tentoonstelling voor een breed publiek.

Toon meer
Aanbieder: Museum Prinsenhof Delft
Sint Agathaplein 1 2611 HR Delft 015-2602358

Ook interessant?

 
Mobiel Erfgoed Centrum

Mobiel Erfgoed Centrum

Erfgoed dat beweegt!
33% korting

Bekijk deze aanbieding
Retro deurbeslag

Retro deurbeslag

Geen verzendkosten
vanaf € 50,-

Bekijk deze aanbieding
Deurbeslag jaren 30 stijl

Deurbeslag jaren 30 stijl

Geen verzendkosten
vanaf € 50,-

Bekijk deze aanbieding
Kasteelhoeve de Kerckhem

Kasteelhoeve de Kerckhem

10% korting op
culinair arrangement

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht