Voor iedere erfgoedliefhebber!
Wekelijks nieuwe aanbiedingen
Korting op vele producten & diensten

Art Nouveau Behang

DURO behang € 10,- korting per rol

Bij: Maison l'Art Nouveau

Bekijk de kortingscode! Geldig t/m: 31-12-2018

Maison l’Art Nouveau heeft de grootste collectie Art Nouveau behang ter wereld. Je hebt keuze uit meer dan 100 verschillende soorten Art Nouveau behang. Van handgemaakt blokdruk behang, tot machinaal geproduceerd vinylbehang, in elke prijsklasse. Het meest populaire behang uit de collectie is het DURO Gammalsvenska behang uit Zweden. Via ErfgoedVoordeel ontvang je een korting van € 10,- per rol op DURO Gammalsvenska behang. Je betaalt dus geen € 69,- maar slechts € 59,- per rol.

Toon meer
Over Maison l'Art Nouveau

Maison l’Art Nouveau is ontstaan als een uit de hand gelopen hobby van Olga Harmsen. Met een onverzadigbare drang naar kennis bestudeerde zij de Art Nouveau de afgelopen jaren intensief en publiceerde hierover in diverse media. In 2015 besloot Olga van haar hobby haar werk te maken en al haar kennis en ervaring in te zetten voor het behoud van ons Art Nouveau erfgoed. Daarnaast staat zij in haar vrije uurtjes in haar overall op de steigers om haar eigen Art Nouveau-pand van top tot teen te restaureren en in te richten. Graag helpt Olga particulieren, bedrijven en organisaties om Art Nouveaupanden in zijn oorspronkelijke glorie terug te brengen. Behang, vloerkleden, glas-in-loodramen, gemarmerde lambrisering… Olga weet wie de vakmensen zijn, en waar het beste materiaal te vinden is.

Toon meer
Aanbieder: Maison l'Art Nouveau
Oranjelaan 288 3312GN Dordrecht 06-40221696

Ook interessant?

 
Art Nouveau Behang

Art Nouveau Behang

DURO behang
€ 10,- korting per rol

Bekijk deze aanbieding
© 2018 Erfgoedvoordeel - Website laten maken door Brandpepper

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere twee weken.

* verplicht